Klosterhedens Vildt

Spis Vildt

Vildt ryg barderet med sennep

Krondyr ryg med sauce af kantareller og blåbær

Helstegt rådyrkølle

Krondyr Steaks med æble- selleri kompot og svampesauce

Krondyr Steaks med kantareller, selleri puré med hasselnød og brombær glaseret rødbede

Tagliata af krondyr filet med kantareller, blommer og brøndkarse

Klassisk tagliata af krondyr filet

Krondyr coulotte med vaniliesalt, abrikos og blåbær

Krondyr skank med blåskimmelost og chokolade

Fasan Saltimboca med portvinsrisotto

Fasanragú af Carsten Kyster

Røget Fasanbryst i salat med sultanos, æbler og pinjekerne dressing

Krondyr krebinet med rødkålslaw og sellerifritter

Krondyr burger med portobello svamp, rødløgspuré og estragon mayonnaise

Vildt lasagne "de luxe" med selleripasta og parmesanostcreme

Vildt risotto med rodfrugter og rosmarin

Vildtlasagne

Krondyr ragout

Krondyr i gryde

Fasan i sur-sødsauce

Grydestegte gråænder med jordskokcreme

Gråand i æblesauce med stegte pastinakskiver

Ovnstegte gråænder med kartoffel/rodfrugtmos

Salat med gråand

Stegetider

 

Årets Vildtret 2013

Fire dygtige kokke kæmpede søndag den 20. oktober intenst om at lave Årets Vildtret 2013 i Ridehuset i Aarhus. Konkurrencen blev vundet af feltets yngste deltager Chhuong Paing fra restaurant Kiin Kiin, der imponerede med en thailandsk fortolkning af vildt.

Vinder menuen bestod af tatar af kronvildt til forret og confit af fasanlår med Tom Ka-suppe til hovedret. På andenpladsen kom Chris Ladegaard Jensen fra Kong Hans Kælder i København, mens Johannes F. Kier-Hansen fra Café Gran i Horsens løb med tredjepladsen.

Lad dig inspirere af opskrifterne fra de 4 finalister fra Årets Vildtret 2013!

  

 

 
Nr. Holmgaard

Klosterhedens Vildt er specialiseret i fritlevende vildt - en delikatesse med både smag og sundhed i særklasse.

Som kok kan du bestille ferske udskæringer af kronvildt, dåvildt, sika og råvildt, vildsvin, fasan og gråand.

I vores gårdbutik har vi bl.a. dyreryg, krondyr Steaks, krondyr- og dådyrkøllestege, fasanbryst og vilde specialiteter som vildt spegepølser, røget fasanbryst og røget krondyrkølle.

Hold dig orienteret om årstidens vildtkasser og gode tilbud



Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Emailadresse:

Postnr